PC-Käyttäjät ry                   27.10.1992
Helsinki

Jäsenkirje 2/92

Jäsenkirjeen lähettämisessä on tänä syksynä ollut hieman hankaluuksia ja tämä saapuukin teille nyt näin viime tinkaan, mutta parempi myöhään... Jäsenlehti on kaikille jo tullutkin ja siitä selvisi syyskauden tapahtumat, paikat ja ajat lukuunottamatta syyskokouksen paikkaa ja aikaa. Kokous on perinteisesti kutsuttu koolle jäsenkirjeellä, joten täältä pesee:

Syyskokouskutsu

Yhdistyksen sääntöjen mukaan syyskokous on pidettävä vuosittain hallituksen määräämänä päivänä marraskuun loppuun mennessä. Tänä vuonna tuo päivä on 17.11.92 ja aika 17.00. Kokoonnumme koulutuskeskus Kasasella Heikkiläntie 6, Helsinki. Paikka on siis Lauttasaaressa, HPY:n puhelinluettelon kartan ruutu 49-71. Aluksi pidämme syyskokouksen ja sen jälkeen on tiedossa infoa ATK- ynnä muustakin koulutuksesta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, lainaus säännöistä:

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kokouksen käsiteltäväksi, on hänen siitä kirjallisesti ilmoitettava hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.

Tiistaikokoukset

Pidetään pääsääntöisesti ATK-Instituutissa (Itä-Pasilassa, Rautatiel.k. 5) joka kuukauden toinen tiistai klo 17. Sisäänkäynti on vastapäätä messukeskuksen pääsisäänkäyntiä. Kokoontumispaikka kerrotaan tarkemmin ala-aulassa neuvontapisteen ikkunassa, tavallisesti olemme olleet uudella puolella, mutta luokan numero kannattaa aina tarkistaa neuvonnasta.

13.10.92 17.00 Asiakirjatiedon hallinta
Esittelyssä ainakin yksi ohjelma alalta. Tämän tilaisuuden kannalta nyt lukemasi jäsenkirje tuli varmasti myöhässä...

10.11.92 17.00 ATK-koulutus
Millaista on ATK-koulutus nykyisin Suomessa? Milloin se alkaa? Entäs loppuu? Miten täydennyskoulutus? Tilaisuuden alustavat Samuli Kaila ja Lasse Kähärä. Tiukkaa muuten tekee, ehtiikö tämäkään viesti ajoissa perille...

8.12.92 17.00 Sähköinen viestinvälitys
Mitä on sähköposti? E-mail? Elisa? Netmail? Konferenssit? Usenet, Internet, Fidonet, Rime? Voiko sähköpostia jo kayttää? Miten? Missä? Millä rahalla? Miksi se ei toimi? Koska toimii? Tilaisuuden alustavat Ari Järmälä ja Anja Faven.

Vierailut ja kokoukset

6.10.92 17.00 Grafica / Tehokivi
Näemme, miten mikroilla tehdään julkaisuja ja tulostetaan niitä hyvänlaatuisiksi originaaleiksi. Myös tämän tilaisuuden kannalta nyt lukemasi jäsenkirje tuli varmasti myöhässä...

17.11.92 17.00 Syyskokous
Ks. toisaalta tästä kirjeestä tarkemmat tiedot.

1.12.92 17.00 Telenokia / Datasiirto
Osoite Hiomotie 8, Pitäjänmäellä Helsingissä. Datasiirron nykytilanne. Kuulemme varmaan tiukan paketin modeemeista ynnä muusta aiheeseen liittyvästä.

Vuodenvaihteen extratiistaikokous:
12.1.93 17.00 Paradox

Ominaisuudet, käyttö, mahdollisuudet. Tilaisuuden alustaa Juha Mäkinen samannimisestä osakeyhtiöstä.

Tervetuloa tilaisuuksiin!
PC-Käyttäjät ry, hallitus