edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edelliselle sivulleedelliselle sivulle seuraava päiväseuraava päivä

XVII PÄIVÄ (Ke 24.9.97)

0640 PIIP PIIP PIIP PIIP. Lepäilen vielä 40 minuuttia, aloitan vasta sitten aamutoimet. Maa on vieläkin täysin valkoinen, hanki ei ohentunut yön aikana yhtään.
1015 Matkaan. Osaksi kompassia apuna käyttäen kävelen suoraan Palsiojan Kultalaan. Palsiojan Kultalan länsipuolella olevaa hakkuuaukiota ei pysty kiertämään, koska se ulottuu pitkälle pohjoiseen. Nyt on lämpöasteita, ja lumi on alkanut pikkuhiljaa sulamaan.
1115 Mexikana-Nuudeli-Kauramakaroni keittoa perinteisellä paikalla, aivan Palsiojan Kultalan välittömässä läheisyydessä. Palsiojalla oli vielä muutama huuhtoja, sillä näen lounastauon aikana liikettä Kultalassa.
1220 Taas matkaan. Otan kompassisuunnan ja lähden menemään suoraan kohti Tolospäätä. Matka sujuu parissa tunnissa. Käyn Tolospään molemmilla huipuilla, ja koetan tähyillä Tolosjoen hakkuita. Tästä suunnasta en näe yhtään merkkiä hakkuista, ja voimakkaasta lounaistuulesta johtuen minulla ei ole mahdollisuutta kuulla koneiden pörinää. kuva
1520 VLP IV. Haen yhden ISON tervaskannon, josta riittää pilkottavaa ja poltettavaa. Poltettavaa pitäisi jäädä itseasiassa odottamaan seuraavaa kulkijaa.
  Ruoaksi laitan herkullista Tex-Mex-pataa, jälkiruoaksi vaniljakiisseliä. Padasta tulee hyvää, koska tälläkertaa en laita ruokaan liikaa valkosipulijauhetta. Teen valmistan hauduttamalla, sillä säästän ehjät pussit viimeiseksi vaelluspäiväksi. Illalla käyn soittelemassa Minnalle. Nousen suotta jonkin matkaa Tolospään rinnettä, sillä leirissäkin puhelin näytti kenttävoimakkuutta 3/5.
2110 Käyn nukkumaan.
2130 ZZZZ
edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edellinen sivuedelliselle sivulle seuraava päiväseuraava päivä