edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edelliselle sivulleedelliselle sivulle seuraava päiväseuraava päivä

IX PÄIVÄ (Ti 16.9.97)

0700 PIIP PIIP PIIP PIIP. Herään auringonpaisteeseen, mutta torkahdan. Uudestaan herättyäni ihailen joen toisella puolella auringonpaisteessa loistavia kallioita. Ajattelen lämpimiä, navakka tuuli tekee ilmasta kylmän; pakkasta ei sen sijaan ole. Aamupäivän aikana laitan aamiaisen ja lounaan nuotiolla, säästääkseni Marinolia, jota on kulunut hälyttävän paljon. Rasvaan taas kengät ja kuuntelen radiosta säätiedotuksia. kuva
1400 Lähden tutustumaan ilman kantamuksia lähiympäristöön. Vastapäiseltä kalliolta soitan Minnalle, koska se ei onnistu leiripaikalta. Puhelu jää lyhyeksi, sillä lounaasta näyttää tulevan ripeästi sadekuuro päälle. Lupaan soittaa illemmalla uudestaan. Kiiruhdan takaisin leiriin, sillä en halua liukastella märillä kivillä ja kallioilla.

Rankin sadekuuro menee hiuksenhienosti ohi, joten aloitan puunteon.

1530 Jatkan taas retkipäiväkirjan kirjoittelua, kun on jäänyt muutama päivä väliin. Ilma on taas mukavan lämmin, joten nuotiota ei tarvitse sytyttää sateesta huolimatta. Piipun kyllä sytytän.
1630 Tunnin istuskelu paikoillaan vain kynää heiluttaen (retkipäivän kirjoitin erilliseen vihkoon, minulla EI ollut vaelluksella PC:tä mukana!), joten nyt on taas vilu. Ei muuta kuin palava tulitikku tervaksen alle ja Voila, minulla on hyvä nuotio!
1700 Kiehautan vettä ja laitan jauhelihan turpoamaan. Ruoka on valmista tuntia myöhemmin, koska nysvään koko aterian nuotilla - säästän yhä Marinolia. Jälkiruoaksi taas sitä erinomaisen hyvää vaniljakiisseliä, kiitos maitojauheen.
1930 Lähden soittelemaan Minnalle, sillä alkaa hämärtymään. En saa millään yhteyttä tukiasemaan, sillä hienoinen tihkusade haittaa signaalien kulkua. Jäi soittelut soittamatta, sillä sitkeästä yrittämisestä huolimatta saan puhelimen näytölle ainoastaan tekstin "Nettverk ikke funnen" - koska käytössäni norjankieliset tekstit (tukiasema on liian kaukana, se ei kuule puhelintani).
2000 Palaan takaisin leiriin pimeässä ja suruissani. Sytytän piipun ja murehdin maailman vääryyttä, ilkeyttä ja mitä niitä onkaan ... kun ei kerran yhteydet toimi ...
2230 ZZZZ
edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edellinen sivuedelliselle sivulle seuraava päiväseuraava päivä