edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edelliselle sivulleedelliselle sivulle

XIII PÄIVÄ (Pe 22.9.2000)

6:30Herään, keittelen aamupuuron ja sulatan osin jäätyneitä varusteita.
8:10Liikkeelle. Maa on vieläkin paikoin jäässä, mutta sehän ei haittaa menoa. Paitsi että saa olla tarkkana, ettei liukastu.
10:00K-Kuukkeli. Juon oikeaa kahvi ja syön VASTAPAISTETUN munkin.
10:20Ostan kaupasta hieman evästä ja matkamuistot
10:30Kylpylä. Taas menee tinkaamiseksi. Henkilökunta koettaa myydä minulle kylpylälipun, mutta lopulta he heltyvät ja saan hankittua pelkän suihkun.
11:05Puhdas mies marssii kylpylästä ulos. Soitan lankapuhelimella kotiin (jouduin ostamaan oikena puhelukortin, sillä yrityksistä huolimatta mistään ei löydy Nokiaan sopivaa laturia) ja kerron että kaikki on OK. Sitten muistan kartta- ja kameralaukun. "Missäs on minut laukut?"
Sinnehän ne unohtui, K-Kuukkelin kahvioon. Ja siellä ne oli säilyneet tallessa. Kukapa Lapissa varastaisi mitään?
11:55Bussilla Ivalon lentokentälle. Lentoasemalla juon tj. oluen (paluulennon aikana join sitten perinteisen "verovapaan" oluen;)
15:55Olen saanut Helsingissä onnellisesti matkatavarat ja lähden kotia kohden. Matkustan kotiin seutuliikenteen bussilla, koska semmoinen sattuu lähtemään juuri sopivasti.
16:35Lotta halaa isiä kotipihalla. Hän saa lahjaksi "lapin-tytön" (nukke), mikä osoittautuu jatkossa erittäin tärkeäksi henkilöksi.
Tälläkertaa minua ei oltu vastassa Suomenlipun kanssa, mutta silti Lotan lausumana "minun on ollut ikävä sinua" saa suuret tunteet liikkeelle!

edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edelliselle sivulleedelliselle sivulle