Henkilökultti

keskiviikko, kesäkuu 11, 2003

Palasin kaupunkiin ja satoi vettä. Saunan seiniä ei saa pestä tai tulee sota, kuten edesmennyt isoäitini kuulemma tapasi omasta kokemuksestaan sanoa. Olen levännyt ja rauhoittunut ja jatkan lomailua.

Olen ajatellut vihdoinkin ryhtyä elitistipaskaksi ja öötööriksi ja kirjoittaa ihan itse juuri sellaisen pelin kuin haluan ja kutsua siihen kavereitani. Ongelmani on se, etten voi oikein tehdä niin hyvällä omallatunnolla - jotta edes kaikki ihmiset, joiden kanssa olen tehnyt pelejä mahtuisivat mukaan tulisi pelissa olla lähes viisikymmentä ihmistä.. ja niiden kaikkien kirjoitus on kyllä jo liikaa kuin jaksan vain kolmekymmentä.

Psykoottisen ja romanttisen tutkielman fantasian tuhoutumisesta taidan laatia kutsupelinä ja kutsuttavat arpoa arvalla. Olisipa ainakin reilua. Pelkään vaan, että pelinkirjoittamisen tulos on sama kuin muutamalla edellisellä kerralla - kaikki kaverini eivät kuitenkaan mahdu mukaan ja teen pelinteolla enemmän sosiaalista kuolemaa kuin järjestämättä jättämisellä.. Ehkä olen liian kiltti pelinjohtajaksi, kun en osaa valita jumalten suosikkeja pelaajikseni. Ikävää se. Luulen, että käytän arpamenetelmää tai teen peliin ilmoittautumisesta niin vaivalloista, että edes kaikki ystäväni eivät viitsi. :-)

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home