Henkilökultti

perjantai, elokuu 29, 2003

Erehdyin taas lukemaan larp.fi:tä enkä tiedä miten olisin reagoinut, joten nauroin katketakseni. Minä luulin itse olevani outo ja vieraantunut, mutta erityisesti Re: Mättö! -keskustelu on kyllä räjäyttänyt tajuntani. Anna sen olla jonkun outoa oudompaa huumoria.

Lisäksi olen hoitanut lukuisia asioita ja selannut epätoivoisesti Kauppakorkean opinto-opasta laskeskellen valmistumiseen vaadittavia opintoviikkomääriä. Onkohan 121 opintoviikkoa vuodessa liian kova tavoite jopa minulle? Pianhan se selviää, joskus joulun maissa viimeistään. Jos yksi opintoviikko vastaa 40 tunnin työtä, niin tuossa olisi silloin 4840 tuntia työtä. Ja tunteja yhdeksässä kuukaudessa on jotain 6570, joten yöunta jää sitten kai noin 6.3 tuntia per yö.

Suuri osa on kyllä tosin jotain perusopintoja, joita joudun Suomen kaupallisen alan korkeakoulujärjestelmän älyttömyyksien takia käymään läpi, joten uutta asiaa tulee varmaan saman verran kuin on tullut aikaisempinakin vuosina. Ja vanhaa asiaa jaksaa kyllä ilolla kerrata täysin pitkästymättä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home