Henkilökultti

lauantai, toukokuu 29, 2004

Vasemmistoliiton puoluekokous Turussa ei mennyt ihan täysin putkeen, mutta hyvät kannarit joka tapauksessa hyväksyivät:

"EU:n painostettava Israelia rauhaan", "Miehittäjät ulos Irakista" ja "Nuorille taattava työpaikka" löytyvät sieltä Vasemmistoliiton puolueen sivuilta. Monet nuoret myös pääsivät vaikuttamaan asioihin tulevaisuudessa, vaikka toisaalta monet nuorille tärkeät asiat eivät vielä tuossa kokouksessa menneetkään läpi. Ihan kohtalainen tulos silti.

Ainakin jos sitä vertaa siihen mitä vihreät saivat aikaan Tampereella: Ihan järkevän, joskin näköalattoman, "Vanhemmuus ei ole sairaus" sai seurakseen Niinistön "Hyvinvointiyhteiskunnan voi pelastaa vain uudistamalla sitä" kannanoton ja kädenojennuksen Kokoomukselle. Lisää tämänlaisia kannanottoja, niin en enää koskaan äänestä puoluettanne. Minä voisin kuvitella hyvinkin äänestäväni vihreää punavihreää - mutta jätän mieluummin äänestämättä, kuin riskeeraan että Niinistö saa ääneni näissä vaaleissa tai ikinä.

Joten Vasemmistoliitolle ääneni menee ja ehdokkaalla saa ikää olla korkeintaan 30, sukupuolella ei näin tasa-arvon kannattajan mielestä ole mitään väliä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home