Henkilökultti

sunnuntai, tammikuu 09, 2005

Paivan otsikko oli ehdottomasti: "Jeesus, kulttuurimme kulmakivi." Lisaksi minulla oli liian todellinen olo, joten kavin larp.fi:ssa seuraamassa keskusteluita. Onhan siella ollut mielenkiintoistakin juttua, mutta nyt siella ainakin naytti olevan samankaltaista kuin leikkitarhassa. Olkoon vain.

Lomailtu ja juhlittu joukkueen alkaessa olla kasassa. Lukuvuoden alkamispaivamaarasta ei ainakaan minulla ole viela mitaan tietoa, mutta kaipa se lahiviikkoina taas alkaa. Hiukan miunua mietitetyttaa ihan sellainen yksinkertainen asia, etta miksi taalla on niin vaikea saada ihan yksinkertaista ja oleellista informaatiota siita, koska on lomaa ja koska ei ole. Helpottaisi elamanhallintaa suunnattomasti.

Niinjuu, joulupukki ja valmistuminen osuivat niin mukavasti, etta saattoivat tanne kayttooni kannettavan tietokoneen, jonka kanssa olen nyt taalla kaikenlaista puljaillut. Olinkin unohtanut melkein taysin millaista Windowsin kaytto oikein onkaan. Onneksi venalaisialla on paljon ohjelmia venalaisella lisenssilla, josta en ole sen enempaa kysellyt, kun kuulemma paperissa oikein lukee, etta niita ohjelmia saa kayttaa ulkomaillakin ja on ihan kaupasta ostettu. Hintana 1.2 euroa Windowsista vain jotenkin hiukan arveluttaa, mutta naista kansainvalisista lisenssioinneista ei voi muutenkaan ymmartaa mitaan..

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home