Henkilökultti

perjantai, helmikuu 11, 2005

HYY jakoi talouspaikkoja kuluvalle vuodelle. Hakuilmoitusessa luki Yhtymahallituksen allekirjottamana:

"Paikkoja on tarjolla rajallinen määrä, ja niitä täytettäessä on yhtenä perusteena perinteisesti otettu huomioon edustajistoryhmien voimasuhteet. Keskeinen kriteeri valinnoissa on henkilön pätevyys. Valituilta edellytetään korkeaa motivaatiota ja sitoutumista hallitustyöskentelyyn. "

Paikat jaettiin kaytannossa taas ihan miten sattuu. En nyt viitsi itkea omasta puolestani sen enempaa, kun multa pikkulapsena on ennenkin karkit jaaneet valiin ja naissa valinnoissa tulee takkiin silloin ja talloin. Mun mielesta on kuitenkin harskia vaittaa patevyydella olevan jotain merkitysta, jos silla ei mitaan merkitysta ole. Tai no, enhan mina muiden CVeita ole nahnyt, mutta tarkistakaapa itse jahka listat tulevat julkisiksi.

Ainejarjestojen sikailu nyt on taas ihan oma luokkaansa: jos jattaa omat paikkansa kokonaan koordinoimatta, niin tottakai sitten voi yrittaa vedattaa muita juuri omien mieltymystensa mukaan. Tai jos ei tamakaan onnistu, niin sitten voidaan pidentaa hakuaikaa satunnaisissa tytaryhtiohallituksissa - toki ainoastaan ainejarjestoille. Jos muut jattavat hakematta, niin se on oma vikansa - ensi vuonna uudestaan.

Olkaa kiltteja ja seuratkaa miten noita ainejarjestoille edarivaaleissa annettuja aania oikein kaytannossa kaytetaan!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home