Henkilökultti

lauantai, syyskuu 03, 2005

Turvallisuuspoliittinen keskustelu on taas aivan omalla tasollaan: pääministerin mukaan Suomella ei ole turvavajetta, vaikka Venäjä ottaisi hallintaansa Suomen ilmatilan alle vartissa ja keskeisimmät kaupungit optimististenkin arvioiden mukaan varmasti kahdessa viikossa. Jos ei päättäisi vain ampua Pietarista sen verran ohjuksia (oli ydintä, kemiaa tai vaikkei ei) ettei tänne jäisi kiveä kiven päälle.

Kokoomuksen pojat ratkaisivat ongelman ehdoin tahdoin tunkemalla Suomea ydinaseen asiakaspuolelle (mikäs se nyt olikaan, Nato). Kyllä siitä turvallinen olo tulisi, kun tietäisi, että ainakin saisi tappaa paljon enemmän ihmisiä ennen lähiympäristönsä täydellistä ja peruuttamatonta tuhoa.

Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa?

Myös Yhdysvalloissa osataan. Sen jälkeen kun valkoiset hyvinvoivat saatiin evakuoitua jäi kaupunkiin vielä monta sataatuhatta köyhää ja yllättäen bonuksena tuhansia jenginuoria. Yllättäen köyhät ovat sitten hankkineet ruokansa varastamalla - kaupat nimittäin ovat kiinni, eikä duunia tai muutakaan tekemistä oikein ole. Sitten kun kaupat on tyhjennetty lienee loppu ruoka yksityisasunnoissa ja niistähän ottaa samalla sitten muutakin. Valkoisen poliisin häipyminen paikalta ei varmaan ainakaan vähennä ryöstelyä.

Ja pyssyt otetaan tottakai joka paikkaan mukaan - oman turvallisuuden takia. Nyt kun poliisit ja armeija saapuvat, niin heidät on sitten valtuutettu ampumaan ryöstelijät. Aseella itseään saavat tietysti puolustaa kaikki, joten ihmisuhreilta tuskin vältytään.

Lähinnä käy sääliksi niitä Irakissa palvelevia New Orleansista lähtöisin olevia, jotka katsovat CNN:ltä kotikaupunkinsa tilannetta ja miettivät mitä vittua oikein siellä tekevät.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home