Henkilökultti

sunnuntai, marraskuu 20, 2005

Ainiin, hesarin blogit. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että maan suurin päivälehtikin kun on huomannut yhteiskuntarauhaa potentiaalisesti järkyttävän ja oikeasti suht vapaaseen ja miksei kriittiseenkin tiedonvälitykseen kykenevän blogiyhteisön vaarat. (Ja blogiyhteisö on tässä pikemminkin yleinen ja iteratiivinen nimitys suht heterogeeniselle ilmiölle kuin kovin tiukka määritelmä.) Kertovatko hesarin blogit sitten jostain kiinnostavasta? No eivät.

Perinteiset toimittajat ovat yrittäneet omaksua blogikulttuurin ja eihän siitä mitään ole tullut - teksti tuntuu olevan suoraan kuuskytluvulta tai hesarin pääkirjoituksesta. Ei näin onnistunutkaan blogimaailman valloitus. Eikä kirjoittaminen kiinnostavista aiheista ollutkaan kovin helppoa hesarin toimittajakoulun käyneiltä.

Ei omassakaan annissanikaan tai tekniikassa ainakaan ole kovin paljon kehumista. Silti tätä luetaan suht paljon ja kirjoitetaan jo n:ttä vuotta. Ja kirjoitettuja käytetään vastaan myös todellisessa maailmassa. Mahdollisesti muutan teknistä alustaa tai jotain tai tässä täyttäessäni itsaripäivän tienoilla vuosia, katsotaan.

Hesarien blogeille käy suhtvarmasti samalla tavalla kuin ylkkärin sun muille vaaliblogeille: vaalien jälkeen jatkavat vain oikeasti kiinnostuneet eli harvat.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home