Henkilökultti

torstai, toukokuu 04, 2006

Kaupungeissa ilma alkaa olla jo niin heikkoa, että hengittäminen on välillä hankalaa. Silti pää-asiallista syytä eli yksityisautoilua kaupungeissa ei haluta rajoittaa tai oikeasti edes vähentää (esim. ruuhkamaksuilla tai kävelykeskustalla tai ihan millä tahansa. Se on kuulemma "poliittisesti epätarkoituksenmukaista".

Jos ei asialle ala kohta tapahtua jotain, niin menetän uskoni kunnallispolitiikkaan. Muistan kiittää oikeistoa sitten kun alan tarvita töihin mennessä hengityssuojaimen, vain jotta eräät saisivat autoilla keskustassa. Jossain haja-asutusalueilla, kuten Vantaa ja Espoo, autoilu saattaa olla perusteltua (esim. julkisen liikenteen puuttumisen takia), mutta keskustassa ajelua on ihan oikeasti pakko vähentää.

No, osataan sitä mokailla toveripuolueessakin:" Sosiaalidemokraattinen puolue kannattaa Euroopan unionin perustuslaillisen sopimuksen ratifiointia.
Sdp:n puoluehallituksen torstaisen kannanoton mukaan sopimuksen hyväksyminen turvaa paremmin EU:n perustehtävät, rauhan ja vakauden ja mahdollistaa unionin kansalaisten hyvinvoinnin lisäämisen." -HS. Mä kun jo luulin, että jonkun demarinkin mielestä hyvinvointi tarkoittaa muutakin kuin rahan kasaamista niille, joilla muutenkin on liikaa.

1 Comments:

  • Nojoo, kyllä mä tiedän, että muutkin tekijät vaikuttavat heikkoon ilman laatuun (erityisesti viime aikoina). Sen takia otsikko ei ollutkaan "Kokoomus tappaa mummoja".

    By Anonymous Juho, at 8:40 ap.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home