Henkilökultti

lauantai, lokakuu 14, 2006

Sananen vielä opintorahasta, kun joidenkin kommentit alkoivat hiukan ärsyttää. Suosikkiministerini Saarela teki ontologisen statementin, että opintorahan korotukseen vaadittavaa summaa, esimerkiksi 70 miljoonaa, ei ole. Tämän lauseen totuusarvoa miettiessä on hyvä suhteuttaa se siihen 40 miljardin budjettiin, jota istunnossa varsinaisesti käsiteltiin.

Oikeasti suosikkejani hallituksessa ovat Erkin lisäksi Mauri, Tarja ja Seppo, joskin Seppo on sössinyt viime aikoina oikein kunnolla tätä sivarin kestoa, joten se on päätynyt ministerien paskalistalleni. Paskalistan kärkipäässä ovat edelleen luonnollisesti Saarela sekä ministerit Rajamäki ja Huovinen. Niin ja tottakai Vanhanen, jonka jengissä yhdistetään luovalla tavalla täydellistä linjattomuutta ja sellaista poliittista puuhastelua, ettei mitään rajaa.

Ruotsissa sossut saatiin vallasta 16 vuoden jälkeen. Ruotsalaiset kokeilevat aina välillä jotain uutta, mikä riemastuttaa ulkopuolisia seuraajia tarjoten oikein kunnon naurut. Seuraavissa vaaleissa on varmaan saatu taas tarpeeksi vaihtelua ja sitä paitsi sossujen hommaama taloudellinen korkeasuhdanne on muutenkin taittumassa.

Tämä nykyinen pellesirkus, jota myös maan hallitukseksi kutsutaan, kuuluisi ilmeisesti pikemminkin saman tien linnaan: huijataan palkkarahoja valtiopäiviltä, eikä makseta veroja. Uutena suosikkina kansallisen yleisradioyhtiön johtaja, joka ei ole maksanut tv-lupaansa 16-vuoteen.

Mä arvelin, että porvarit mokaavat hommansa vuodessa, mutta tämä lupaa kyllä nopeampaa ja täydellistä mahalaskua ja pian. Se olisi sääli, koska oikeiston räpiköinnistä irtoaa usein vain niin paljon enemmän huumoria kuin vasemmiston.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home