Henkilökultti

maanantai, helmikuu 12, 2007

En hahmottanut vielä eilen, että tällä viikolla voisi tulla oikeasti kiire.

Se alkoi onneksi heti aamusta: to-do -listalleni tuli kaksitoista uutta (ok, osa on naurettavan pieniäkin) nakkeja, joten siinä oli yhteensä 103 kohtaa. Työmaileja luin antautumuksella, niitä oli neljätoista, joista vain kuusi vaati reagointia. Henkilökohtaisen sähköpostin avasin viideltä, mikä saattoi olla virhe: Inbox opened with 142 new messages. Onneksi suurimman osan voi tuhota lukematta. Pitänee laittaa se folderointi toimimaan oikeasti (viisi kohtaa, juuri kun pääsin lähemmäs yhdeksääkymmentä to-do -listalla). Ja ehkä vähän vähentää listamäärää taas lähikuukausina (pling, taas uusi kohta).

Olin unohtanut perjantain tentin, mutta siihenhän nyt vielä ehtii, kun huomenna aloittaa. Torstaiaamuna on esitys, joskin se on omasta tutkimusaiheesta eli hoidettavissa varmaan suhteellisen helposti. Kirjamme tulee painosta toivottavasti huomenna. Rotan vuodet hahmot ovat kiitettävän pitkällä, mutta ne pystytään hoitamaan varmaan vielä tällä viikolla. Sunnuntaina olisikin sitten peli, mutta siihen varmaan pystyy vaatteet hommaamaan lyhyelläkin varoitusajalla, jos eivät wanhojen tanssit haittaa. Hahmo oli mielenkiintoinen.

Muutama vastine ja blogikirjoitus pitäisi värkätä, esimerkiksi (nähdäkseni ihan ok menneestä) tämänpäiväisestä seminaarista tiedepolitiikan painopistealueista voisi saada matskua. Torstaina ja perjantaina järjestän kaksipäiväistä seminaaria (pling:kyltit), mihin liittynee iltarientoja. Sen lisäksi pitäisi ohjata gradua ja työtä. Kaksi tilinpäätöstä ja yksi palkanmaksu sekä yksi tilitys ovat odottamassa, samassa pinkassa on myös laskunmaksua. Kaksi viimeistä lienee oikeastikin välttämätöntä hoitaa tällä viikolla ja muutkin ehdottomasti tässä kuussa.

En hahmota miten tämä viikko silti tuntuu viime viikkoa kevyemmältä. Onneksi olen tajunnut raivata kalenterista tilaa määrätietoisesti viime syksystä lähtien, joten eipä tässä onneksi vielä ole hätä eikä mikään.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home