Henkilökultti

tiistai, huhtikuu 24, 2007

Elävöitin tänään vähän sitä, miksi olen vähän luvannut itselleni, etten menisi talousosastolle töihin. Se liittyy siihen, että aina ennen vuodenvaihdetta ja huhtikuussa ennen verotusta on kiirettä. Olen toisaalta nappaillut parikin yhdistysnakkia, joihin liittyy samanoloisia tehtäviä. Tänään palasin siten ajassa pari vuotta taaksepäin ja tein melkein yksitoista tuntia kirjanpitoa. Eikä tullut vielä edes valmista.

Olisin tehnyt enemmänkin, mutta aloin tehdä niin paljon virheitä, että niiden korjaamiseen meni enemmän aikaa kuin itse asiaan. Lopussa oli sellainen olo, että voisi putsata algoritminsa alkoholilla. Taidan kuitenkin vastustaa edelleen kiusausta.

Samoin olen jo ihan varma, että veroviraston sivuilla on vastaukset kaikkiin maailman kysymyksiin. Kunhan vain saisi kaivettua oikean lomakkeen esille. Se ei tosin ole ihan helppoa, ei edes veroviraston virkailijoille.

Asioin postin kanssa koskien postilokeroa. En ymmärrä miksi yhdistyksen postilokeron toteutus on aina niin vaikeaa ja miksei sitä saada toimimaan kunnolla. Ehkä tähänkin olisi jokin yksinkertainen byrokraattinen ratkaisu.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home