Henkilökultti

sunnuntai, huhtikuu 08, 2007

Terveisiä maailman pääkaupungista. Kai siitä täytyy olla ranskalaisten kanssa samaa mieltä, vaikka muuten ovat usein aika sisäänpäänkääntyneitä. Jostain syystä täällä nimittäin aina tapaa kaikki, ainakin sarjassamme kohtaamisia. Opiskelijakampus on vaan jotenkin aika uskomaton kansainvälisen sekasotku.

Munat tuli maalattua, tänä vuonna teemana oli poliittisuus. Melkein kaikki tulikin taas sanottua paitsi itäisen, niin myös läntisen euroopan vallanpitäjistä. Puolalaiset halusivat Juhon taas pääsiäiskirkkoon, mutta kieltäydyin Pariisin rauhansopimuksen nojalla. Ex nihilo.

Läheisin puisto eli Montsouris tuli myös kierreltyä. Paikallinen FSB:n edustaja kertoi sekä Leninin, että Trotskin pitäneen siitä aikoinaan. Vaikka näiden herrojen arvostelukykyä voi monesta asiasta arvostella, niin tuskin tästä. Ilmeisesti alkuperäinen arkkitehti oli surmannut itsensä, kun Napolen 3:n kunniaksi rakennetun puiston keskellä oleva järvi oli tyhjentynyt hallitsijan tullessa tarkastamaaan puistoaan. Jotenkin tämä oli aika ranskalaista.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home