Henkilökultti

torstai, toukokuu 24, 2007

Kissat oppivat parvekkeen oven käytön. Onneksi eivät sentään vielä lukkojen. Ne myös herättivät aiheellista kauhua Herra Oravassa, joka ryntäsi lasin toiselta puolelta kaidetta pitkin parveekkeen ohi. Ei varmaan ryntää uudestaan.

Jotenkin hommia kasaantunut aika kiitettävästi loppuviikoksi, viikonlopuksi ja ensi viikoksi. Ei siinä mitään, kyllä ne tekemällä saa tehtyä, mutta...

Naureskeltuani pari vuotta näillä kauppiksessa usein nähdyille oman elämänsä toimitusjohtajille, olen keksinyt uuden ihmisryhmän: oman elämänsä projektipäälliköt. Olen myös havainnut näissä tyypeissä harmittavan paljon piirteitä itsestäni. Kiusallista.

Heitänpä tässä vielä EVAlle julkisen koepallon: Maksuton koulutus, miten olisi? Ajatelkaapa miten hyvä idea ja mitä kaikkea hyvää siitä voisi seurata isänmaalle, ihmiskunnalle - ja jopa kilpailukyvylle, työlle ja hyvinvoinnille? Todella ajattelemisen arvoinen innovaatio!

Linkkaisin yhteyteen myös Eeron kirjoituksen tieteeksi naamioidusta edunvalvonnasta, mutta se ei vielä ollut valmis. Tähän palataan.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home