Henkilökultti

maanantai, kesäkuu 25, 2007

Oho, internet, hyvä kallis ystävä, sinua olikin jo ikävä! Kertonee riippuvuudesta.

Terveisiä silti kesäisen sateisesta Joutsenosta. Juhannus rauhallisesti perhepiirissä, ainoat ihmiskontaktit olivat ne, jotka kävelivät metsätiellä vastaan. Ei siis varsinaisesti mikään käpy-selän-alla-juhannus, vaikka löysinkin - en hiekkaa vaan - muurahaisia tukastani.

Naapurissa oli lapsia. Tai no, myöhäisgoottiteinejä, jotka ryyppäsivät, reuhasivat ja riehuivat aamuun saakka metalli soiden. Mukavaa, että 'niemessä on elämää, ei pääse ihan (metalli)totuus unohtumaan juhannuksena. Ja kuultiinhan se Karjalan kannaksella lehtipuukin.

Sukutilan velvollisuuksia on väläytelty, mutta oikeaoppisesti olen väistellyt oikealle ja vasemmalle. Täytyy katsoa miten pitkään voi. Note to self: pura laituri ennenkuin viranomaiset puuttuvat asiaan.

Tein juhannustaikoja, mutta niiden tulokset olivat vääränsuuntaisia. Juhannuksena toki myös broidin kanssa päihteellistä miehistä sidontaa - mukavaa ja tarpeellista. Voisi myös palata kaupunkiin suht' lähiaikoina, katsotaan sitä sittemmin. Pitänee muistaa ajaa parta ennen ihmisten ilmoille palaamista.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home