Henkilökultti

sunnuntai, heinäkuu 15, 2007

- Oh, from Russia? I thought we already deported all you guys.

Edinburg, goottikauhun paakaupunki, erityisesti City of Dead on aivan ehdoton. Evil Edinburg (lausutaan muuten edinbRa) on monella tavalla todella mielenkiintoinen paikka ja nakemista tuntuisi riittavan vaikka milla mitalla. Silti tanaan iltajunalla Yorkiin.

Tavaranikin saapuivat perille, vain noin viisikymmenta tuntia myohemmin. Linnassa, museossa, taidenayttelyissa, kauhukierroksella ja David Humen haudalla turisteiltu. Bonuksena metallia ja rockia jollain sekavilla klubeilla, muutenkin viski tuntuu ihan toimivalta, vaikkei olekaan erityisen halpaa.

Jos muuten olette ikina hostellimajoituksessa taallapain, niin Castlerock on aivan ehdoton. Siella vietettiin jonkun juhlia. En tuntenut ketaan, mutta affiliaatiot saapuivat aamukahdelta. Niinhan sita tosin tutustuu uusiin ihmisiin, tassa tapauksessa ne olivat portugalilainen hevimuusikko ja tanskalaiset bilehileet. Kun toverit vihdoin saapuivat, koko hostellin henkilokunta oli dokaamassa yhteistilassa, samoin kuin noin 70% asukkaista. Check-in onnistui, vaikka sen suorittaneet australialaiset (tyypit) ilmoittivat, etta siina menee vahan pitkan aikaa, kun kaikki ovat niin kannissa. Ensimmainen kommentti oli tyyliin, "is this your picture, you seem to a criminal, welcome!"Sitten tarjottiinkin viskipaukkuja. Voisin pysya taalla pitempaankin.

If anybody asks, Im from Canada. Actually, Im from Detroit, Michigan - and not going back!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home