Henkilökultti

keskiviikko, lokakuu 10, 2007

- Ajattelin tehdä sellaisen ovikyltin, jossa on Leninin kasvokuva ja teksti "minä ehdin ovelle kolmessa sekunnissa, entä sinä?"
- Ai, oliko tämä nyt sitten se paljon puhuttu kommunismin aave?


Hippulat on vinkuneet jonkin verran, tosin ne tuntuvat vinkuvan tehokkaasti ihan jouluun asti. No, eipä tule aika ainakaan tylsäksi. Pelaajatapaamisessa Olli teki sukupuolieroja näkyväksi, mutta saatiin siitä huolimatta kyltit valmiiksi.

Eräiden käsitykset Suomesta muovautuivat varmasti mielenkiintoisiksi, mutta Kallio nyt vain on aidointa Suomea. Erityisesti turistiasenne "we can sleep at Lutherian churches, since we're catholic" oli varmasti aivan oikea. Toisena aikana tuosta olisi jo heitetty ikkunasta... No, mäkkäristä ne oli sentään häädetty nukkumasta ja steissin(/assan) kahvilasta laulamasta ja juttelemasta venäläisille tytöille.

Brigitte Bardotin eläinsuojeluun voi suhtautua positiivisesti, mutta avoin tuki Le Penille nyt vaan on vähän liikaa. Muutenkin ranskankuulumiset ovat vähän sellaiset, että tout devient possible ("=kaikki tulee mahdolliseksi") ei ollut Sarkolle kovin huono vaalilause. "Everything is possible in Russia" tuli myös todetuksi pariin kertaan. Kuten aamuöiden tilattava vessabussi, joka on bussi täynnä käymälöitä. Odotamme tätä innovaatiota Helsingin yöhön.

- ...ei koskaan voi voittaa!
- Ai siis mitä?
- Juuri niin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home