Henkilökultti

torstai, maaliskuu 13, 2008

Laitoksen peli-ilta. Koin kosmista oikeudenmukaisuutta kyniessäni vanhempia tieteenharjoittajia. Luulen silti jättäväni psykologiset pelit niille, jotka niistä pystyvät nauttimaan. Samalla tuli todistettua sekin kauppatieteellinen fakta, että perityillä rahoilla ei kannata pelata.

Loppuillasta perustettiin sitten Vasemmistolinkkiä täpötäydessä baarissa. 'linkistä toivottavasti kuullaan vielä lisää. Puoluekirjan ottamiseen koin suurempaa painetta kuin koskaan aikaisemmin, mikä kielinee hyvää tuon osaston toiminnan kannalta. Katsotaan, sanoi pelinjohtaja.

Pelistä pitäisi varmaan kirjoittaa jotain. Jos vain tyydyn taputtelemaan itseäni ja muita selkään. Väsymyksestä johtuvat ylilyönnit varmaan pystytään antamaan anteeksi. Ja lisää tuhkaa voi ripotella päälleen lauantain kaatajaisissa.

Laitokselta on taas kuulunut kummia: en oikein hahmota kenen etua palvelee tutkijoiden laittaminen kilpailemaan toisiaan vastaan. Jos luottamus työkavereihin menee, niin työpaikoista tuppaa tulla epämiellyttäviä. Josta usein seuraa kiire pois.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home