Henkilökultti

sunnuntai, maaliskuu 16, 2003

Yleisön pyynnöistä huolimatta uudistin sivujeni ilmettä ja vähensin huomattavilla prosenteilla virhemäärää. Onneksi niitä jäi sentään vielä muutamia, ettei kukaan voi nörtiksi luulla.

Vaikka tämä tekee pahaa maineelleni, niin kävin eilen kirkossa kuuntelemassa King Singersiä. Ensimmäisen setin villit lava-aktit ja erityisesti ne vanhemmat (1500-luvun) biisit toimivat. Yllättävän kivutonta se oli, mutta ei minusta kyllä silti taida kristityksi olla.

Kevät tulee vauhdilla, mutta kesätyöpaikka-asiat ovat ainakin toistaiseksi ihan auki. Ehkä saan kesäloman? Nyt kun Suomessa on vaalien takia sanomaton lama (tai siis laskukausi, recession) niin on hankalaa löytää oman alan kesätyötä.

Olen lukenut joululahjaksi saamaani Matkaopas joutilaisuuteen kirjaa ja No logoa koulukirjojen lisäksi. Ensi viikolla pitänee aloittaa pro-seminaarini ja lukeminen yhteiskuntatieteen filosofian tenttiin - bonuksena myös ranskan teksti pitäisi kääntää ynnä laatia essee toiselle kurssille ja esitys toiselle. Lisäksi näyttää siltä, että ensi viikonlopulle osuvat paitsi osajärjestämäni Sitvasin 20-vuotisjuhlat, AE-laajenemisbile, HYY:n avustusjaon loppurutistus, kauppakorkean esseen dl ja Mustan lipun puolivälin dl.

Onneksi olen saanut monet muut asiat pois, ettei tule kovin kiire. Saapa kuitenkin nähdä häiriintyykö blogini päivittäminen..

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home