Henkilökultti

keskiviikko, elokuu 06, 2003

Suunnittelin ensi syksyn lukujörjestykseni, mutta eiköhän se mene vielä pari kertaa uusiksi, kun opetustiedot "päivittyvät". On se ihme ja kumma, että noita ei vain yksinkertaisesti saada missään koulussa ajoissa valmiiksi ja pysymään. Varsinkin kun omassa palapelissäni on vielä ekstranappuloita muutenkin ihan riittämiin. Toistaiseksi torstai ja perjantai ovat "vapaapäiviä" eli vapaita luento-opetuksesta. Katsotaan onnistuuko muka.

HYY-vaalit lähestyvät ja minunkin pitäisi varmaan löytää vielä ehkäpä muutama ehdokas Sitoutumattoman vasemmiston listaan - ilmiantoja pyydettävistä voi osoittaa vaikkapa sähköpostiini.

Aloin miettiä aihetta ja keräillä matskua kandin papereihini, mutta en nyt ole kyllä laisinkaan varma mistä aiheesta loppujen lopuksi päädyn sen tekemään. Alkemian historia ja/tai 1600-luku näyttävät toistaiseksi aika todennäköisiltä. Tai sitten voisi vaan laittaa Marcusea tai Marxia. No ehkäpä materialismin voi jättää sitten siihen graduun tai vielä mieluummin pelkän harrastuneisuuden varaan.

Luin Bukowskia, Remestä ja Gaimania. Vain viimeinen oli mistään kotoisin. (American Goods, jos sillä muka on jotain muitakin kirjoja.) Stalingrad-dokumenttisarjaa seurasin ihan fanina, vaikka viimeinen jakso olikin aika surullinen.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home