Henkilökultti

sunnuntai, lokakuu 12, 2003

Viikonloppu on ollut hiukan rauhallisempi, vaikka ihan täysin en isosta G:sta päässytkään. Vielä pitäisi lukea muutama kymmenen kirjaa ja sen tekemiseen saattaa jopa tulla pikkuinen hoppu. Toisaalta jossain mielessä deadlineihin perustuvat aikataulut luovat minulle turvallisuuden tunnetta. Se on melkoisen kummallista, koska uusien asioiden ilmaantuessa aikataulut ja suunnitelmat muuttuvat usein sangen nopeastikin.

larp.fi:ssa keskustelua demokratiasta. Oletin kaikkien kokeneen viime vuoden Suolin hallituksen valinnan olleen monelle niin arka paikka, että kaikki heti haluaisivat vaihtaa moista käytäntöä - jopa myöntyen sopimaan valtakirjojen käytöstä luopumiseen. Olen ollut aikaisemminkin väärässä ja tulen varmaan tulevaisuudessakin olemaan monesti. En muuten ole siis missään nimessä tyrkyllä Suolin hallitukseen ja toivon vilpittömästi kaikkea hyvää ainakin hallituspaikoista kiinnostuksensa ilmaisseelle Hukalle ja Emilialle. Sen verran ajatus Mallusjoesta on tosin alkanut kiehtoa, että olen vakaasti miettinyt haluaisinko sittenkin mennä sinne. Täytyypä katsoa miltä tilanne alkaa näyttää..

Olaus esitti eilen jännittävä ajatuksia uuden vasemmiston tarpeesta. Kannattanee tsekata miehen mietelmät ukon omasta blogista, jos on asiasta kiinnostunut.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home