Henkilökultti

torstai, marraskuu 27, 2003

Lauantaina tulee sitten vuosi bloggeria täyteen. Koska vuosittain on aina tarvetta jonkinlaisille tilinpäätöksille, niin tässä tulee jotain sinne suuntaan. Monet asiat ovat edenneet vuodessa: tulevaisuus näyttää selvemmältä ja ehkäpä ruusuisemmalta kuin viime vuonna. Monia hyviä asioita on tapahtunut lähipiirissä ja muutenkin. Passiivin loppu toukokuussa hiukan mietityttää, samoin mahdollinen vaihtoonlähtö. Niitä asioita ehtii kuitenkin miettiä rauhassa vielä tuonnempana.

Lähitulevaisuudessa näyttää pää-asiassa olevan kasa tenttejä, jonka jälkeen on joululoma tarpeeseen. Tenttisuman jälkeen tietää myös kuinka ahtaalta kevät näyttää: toistaiseksi se vaikuttaa nimittäin melko väljältä.

Ensi viikonloppuna on SYL-liittokokous. Kyseinen absurdi huvinäytelmä seurataan joka vuosi ja tänä vuonna olen yksi HYY:n kolmestakymmenestä kahdesta edustajasta (eli edustan tuhatta yliopiston opiskelijaa) ja yksi sitvasin kolmesta edustajasta. Työryhmistä annan panokseni talouspolitiikkaan ja yhteiskuntaan. Jos pitää ajatuksesta kolmesta sadasta ylpeästä opiskelijapoliitikosta pienessä hotellissa setvimässä äänestysjärjestyksiä yötä päivää ja ajatuksesta noin 16 tunnin kokouksessa istumisesta kahden päivän aikana (nytkin on jo istuttu varmaan lähemmäs kymmenen tuntia valmistautumassa), niin SYL on varmaan ihan oikea paikka. Odotan puuduttavaa, kiinnostavaa ja ainakin opettavaista viikonloppua. Jäi tuo Suolin vuosikokous väliin opiskelukiireiden takia, niin byrokratia tulee sitten takaisin koston kanssa.

Ruusun ja ristin suosio yllätti pelinjohdon ja tuplasimme pelin. Siltä näyttää pahasti siltä, että halukkaista ei saada kovin suurta prosenttia mukaan. Jos et ilmoittautunut vielä, niin http://alttal.greywolves.org tai http://tuukka.greywolves.org/alttal .

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home