Henkilökultti

torstai, marraskuu 06, 2003

Viimeisiä vaalientryjäni:

Vaalivoitto Maailmanpyörälle (hyvi ja sitvas)!

Itse jäin hiukan harmittavasti tosin kolmen äänen päähän edustajistopaikasta napaten varapaikan. Eipä silti mitään 27 ääntä on näissä vaaleissa todella kova luku ensi kertalaiselle ehdokkaalle, joten kiitos paljon luottamuksesta kaikille minua äänestäneille! Olette ihania! Varapaikkakaan ei sitä paitsi ole mitenkään paha paikka, varsinkin kun se on noin korkealla. (minulle arvotaan onko se 2.-4. varapaikka tasaäänin.) Ainakaan viime vuosina kaikki edustajat eivät ole päässeet paikalle, jolloin varaedustajat saavat mölistä minkä kerkiävät.

Jos nyt haluaa spekuloida (ja minähän haluan!), niin koko vaalirenkaan voitto osakunnista oli täysin teidän minua äänestäneiden ansiota, koska ääniero oli lopulta vain 18 ääntä. Tuo suurimman ryhmän muuttuminen maailmanpyöräksi (siis vihreät ja vasemmisto) lienee suurempi muutos kuin mitä minä yksin edustajistossa voin tehdä. Onkin mielenkiintoista seurata mitä nyt tapahtuu. Hiukan murehdin sitä, kun jäin noin lähelle, mutta eihän sille mitään voi. Monella muulla listalla tuo 27 ääntä olisi riittänyt. Jos vaikka olisin demari, olisin noilla äänillä edustajistossa. Onneksi en ole demari.

Samalla vaalit palauttivat välillä hiukan rapistunutta uskoani demokratiaan ja vaikuttamiseen, mikä oli hienoa. Te rakkaat äänestäjät sitä palautitte, joten vielä kerran suurkiitos äänestämisestä ja vaikuttamisesta! Nyt teen parhaani ollakseni tuon luottamuksen arvoinen!

Tulokset:
http://www.helsinki.fi/hyy/tulos03.txt

Jännittävä trivia: kahdentoista eniten ääniä saaneesta sitvasin ehdokkaasta kaksi on miehiä. Vihreillä tosin on vain yksi (ja sekin varapaikalla).

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home