Henkilökultti

sunnuntai, tammikuu 23, 2005

Mika on oranssi tai vaalean sinivalkoinen ja puhuu venajaa? Tietenkin ukrainalainen vaihto-oppilas. Kevatkauden vaihdokit ovat saapuneet ja Ita-Euroopasta on saapunut aika vahva joukkue. Ukrainalaiset ovat tosin jakautuneet niin pahasti kahteen leiriin, etta ei voi kuin miettia mitahan siina maassa tulee viela tapahtumaan... Ukraina on muutenkin ollut esilla viime paivien keskusteluissa, paitsi tulenarkuutensa, niin myos historiansa takia. Paitsi etta maalla on hiukan vaikeaksi luonnehdittavat suhteet Venajaan ja Eurooppaan (erityisesti Puolaan, jonka osa Ukraina on moneenkin otteeseen ollut)) - viime aikojen tapahtumat ovat geopoliittisesti niin rajahdysarkoja, etta on hyva, etta niista saa ihan ensikaden tietoa.

Mista puheenollen, ei enaa vodkaa. En ole koskaan ollut talla tavalla krapulassa. Auttaisikohan liikunta krapulan vahentamiseen vai onko vain hyvaksyttava, etta olen liian vanha kuluttamaan eksessiivisesti kirkkaita?

Sosiaalinen koe loppui eilen, olen taas oma paivansateinen itseni. Taalla sataa tanaan ensimmaista kertaa jotain lumeksi luonnehdittavaa tavaraa taivaalta, tosin maassa se sulaa heti... tuli ihan Suomi mieleen.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home