Henkilökultti

sunnuntai, maaliskuu 13, 2005

Viikonloppu alkoi sitten keskiviikkona. Ensin oli naistenpaiva (myohastyneet onnittelut, blogini reagoi muuta elamaani hitaammin), joten naiset huusivat ja riekkuivat kaiken yota kaytavilla humalassa. Oli siella loppuillasta muutamia miehiakin. Join epahuomiossa puolitoista litraa viinia - ei enaa koskaan.

Torstaina oli lakko, joten lakkokaljat ja mielenosoitusviinia piti juoda sitten aamuyohon asti. Samalla keskustelu republikaanien kanssa Yhdysvaltojen sisa- ja vahan ulkopolitiikastakin polarisoitui - eivat ole puhuneet mulle sen jalkeen, odotamme innolla tulevaa.

Perjantaina oli jonkun ja jonkun toisen laksiaiset. Taisivat palata Puolaan ja Pariisiin. Vanhaksi tuleminen on aina hyvasta, joten otin kuitenkin vahan rauhallisemmin ja menin nukkumaan kolmelta. Sita ennen pidimme Discon Mishalla. Hyppiminen tuntui tyhmalta, varsinkin kun olin kuulevinani lempinimessani Discokuningas aavistuksen ironiaa. Kannettavani kovalevy tayttyi nuoruuteni radiohiteista - voi olla, etta minun taytyy tuhota niista muutama giga ennenkuin ne voittavat minut.

Lauantaina mentiin saunaan ja saunakaljojen jalkeen menimme jonnekin jonkun synttareihin. Myohemmin ranskalainen synttarisankarikin loytyi ja keskustelimme jaakiekosta. Luovutin jo kahdelta muiden jatkaessa aamuviiteen. Tanaan on kuulemma after-ski. Normaalielamani kuluu koulutoiden ja Savujen lahden parissa. Nama ovat vain marginaalisesti lukijoitani enemman kiinnostavia, joten ehka niista enemman tulevaisuudessa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home