Henkilökultti

sunnuntai, kesäkuu 19, 2005

Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Aamuaurinko porotti täydeltä terältä ja liput heiluivat. Joukkueet marssivat esiin. Oikealla Pukinmäen teurastajat ja vasemmalla haastaja Peuran pallo. Pallo hävisi marginaalisella seitsemän maalin erolla. Muut ottelut olivat sitten tasaisempia. Ottopoikiin eroa oli van neljä maalia Johanneksen kunnostautuessa maalinteossa.

Peräkylän pyllistys oli kaatumassa jo 4-1 toisen puoliajan lopussa, mutta pelin seotessa pyllistys pääsi tasoihin, muttei sentään mennyt ohi. Viimeisessä joukkueessa Peurat kiusasivat pitkään ennakkoon viimeisestä jatkopaikasta kisaavaa Berettaa, jopa johtaen ottelua. Taistelu loppui 3-2 tulokseen Peuran tappioksi viimeisellä viidellä minuutilla.

Olipa mukava pelata jalkapalloa - kovin paljoa paremmin ei olisi tarvinnut pelata, niin jatkopaikka olisi irronnut. Itsekin pelasin ihan mukiinmenevästi, tosin maaleja tuli vain kaksi. Silläkin taisi tulla maalipörssin jaettu voitto.