Henkilökultti

torstai, joulukuu 01, 2005

Sain filosofian semmani kasaan ensimmäisen prosemmani perusteella. Nyt tuosta pitäisi duunata sitten kommenttien perusteella kymmenen sivua pidempi kandintyö. Linkistä voi katella ja kommentit otan vastaan mielihyvin.

http://www.pcuf.fi~deltax/seminaari_valmis.rtf

Filosofien pitää kirjoitella. Opintojen aikana pitää tehdä laskujeni mukaan viisi kymmenen-viidentoista sivun ja yhden lukukauden työtä (johdantoseminaari, kaksi proseminaaria ja kaksi seminaaria), yksi n. 25 sivun kandintyö ja sitten vielä se gradu. Hyvällä tsäkällä sitten vielä joukko esseitä päälle. Toiset aineet kuittaavat koko homman yhdellä prosemmalla joka toimii kandintyönä ja sitten gradulla. Ehkä se on hyväkin, tämmöiset vähän tyhmemmätkin oppivat kirjoittamaan suomea.

Tosin opinnoissa menee melkein pakosti pidempään kuin putkitutkinnon vaatima viisi ja puoli vuotta. Voi samalla sitten vältellä sitä pätkäelämää, koska tulevaisuutta filosofiaa opiskelleella tuskin kovin usein on.

Musta tuntuu jotenkin kierolta kirjoittaa PC-käyttäjät Suomen (pcuf) maileja Macintoshilla. Pitää ehkä liittyä siihen mac-käyttäjien yhdistykseen.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home