Henkilökultti

sunnuntai, helmikuu 19, 2006

Heräsin eilen aamulla siihen, että verhot oli vedetty ikkunan edestä ja olohuoneesta kuului ääniä. Ensimmäinen ajatus oli, että Hanna on varmaan herännyt. Mutta kun vähän toivuin, niin huomasin, että asia ei ollut niin.

Kävelin unenpöpperössä olohuoneeseen. Kaksi kissaa istui sohvalla katsoen telkkarista kisakoostetta. Molemmat kääntyivät katsomaan kysyvästi minua. Tilanne oli niin epätodellinen, että otin kaukosäätimen sohvalta ja sammutin television. Olivat säätäneet ääntäkin näköjään kovemmalle, että kuulisivat paremmin tai onnistuisivat tehokkaammin häiritsemään. Närkästyneisiin katseisiin vastasin kysymällä "katsoitteko sitä?" ja menin takaisin nukkumaan.

Odotan pelonsekaisin tuntein mitä katit seuraavaksi oppivat, kun kaukosäätimen käyttö muuttuu liian triviaaliksi. Tänään kissat katsovat telkkaria ja huomenna herätessämme huomaamme olevamme julman ailurokratisen orjayhteiskunnan alistettu luokka.

1 Comments:

  • Juho, mä en ole varmaan kertonut sulle siitä, kun löysin kissan joitain viikkoja sitten.
    Se oli ihan hillitöntä. Silloin oli ne kovat pakkaset ja löysin siis ulkoa kissan. Mä en ymmärrä kissoista mitään. Toin kissan kotiini ja sulattelin sitä sylissäni. Yritin kysyä teekkarityöpariltani neuvoa, mutta tää meni senkin ymmärryksen ulkopuolelle. Soitin sitten pieneläinklinikalle ja käskivät raahata kissan sinne. Ehdin yhdessä päivässä ihan rakastua siihen kissaan ja nyt mietin, että onkohan kukaan hakenut sitä pois ja jos ei, niin voisinkohan mä saada sen.

    By Anonymous Pinja, at 12:30 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home