Henkilökultti

lauantai, toukokuu 13, 2006

Edelliseen entryyn liittyen myös tämä auttaa:

http://www.ufofinland.org/

Huomaa myös sivuilta löytyvä kattava kirjallisuusluettelo

Saksan tieteen toivoa Erich von Dänikenin kirjoittamaa Jumalien paluuta arvostellaan kyseisellä sivulla:

"Kirjan alussa kerrotaan valtavasta tuhosta jossa melkein kaikki Maan päällä tuhoutuu ja vain muutama ihminen selviytyy kuin ihmeen kaupalla. Syytä ei kerrota tai tiedetä, mutta luultavammin kyseessä on valtava Maahan törmännyt meteori. Katastrofin jälkeen kaikki alkaa taas alusta. Ne muutamat ihmiset, jotka selviytyivät hengissä saavat lapsia, jotka taas saavat lapsia jne.

"Uudet ihmiset" löytävät aina välillä esineitä, jotka kertovat menneistä ajoista, mutta he luonnollisestikaan eivät ymmärrä lainkaan mihin niitä on tarvittu Joskus he löytävät paperipaloja, joissa on jotakin tekstiä. Yhdessä paperissa puhutaan esim. jostakin "Hiroshiman pommista" ja "uuden ajan" oppineet yrittävät parhaansa mukaan ymmärtää mitä sillä tarkoitetaan. Useiden vuosien ponnistelujen jälkeen he uskovat saaneensa selville mitä teksti tarkoittaa. "Pommi" -sana oli helpoin ja selvisi ensin. Paljon vaikeampi oli sana "Hiroshima" joka ilmeisesti koostui kahdesta eri sanasta eli "Hiro" ja "shima". Vähitellen oppineet tulivat siihen tulokseen, että sanalla "Hiro" tarkoitettiinkin "Hero" (=sankari) ja sana "shima" taas oli aivan selvästi "Kiina" -sanan muunnelma tai väärinkirjoitus. Eli saatiin lopuksi selville, että "Hiroshiman pommilla" tarkoitettiin "Täällä räjähti kiinalainen sankari".

Yllä olevalla kertomuksella Däniken ajaa tietysti takaa sitä, että me nykyajan ihmiset olemme samassa asemassa kuin edellä mainitun kertomuksen ihmiset. Eli löydämme esineitä, joista meillä ei ole hajuakaan miten ne on tehty tai miksi, tai kuka ne on tehnyt. Myös löydetyt kirjoitukset sisältävät asioita, joita me emme ymmärrä vaikka miten yrittäisimme. "


Däniken oli oikeassa! Amazonin Stonehedge on tästä kiistaton todiste.

Tässä Suomen ev.lut. kirkon näkemys aiheeseen.

Samoilla linjoilla on myös Skepsis

Ja kun tämä nyt tähän meni. Suomen Ultra

Sekä Paranet.fi(sic)

1 Comments:

  • Ach, v. Däniken on nero. Lähentelee hulluudessaan Klaus Kinskiä.

    Bolivian Samaipatassa (kylä, jossa jostain syystä asui satoja saksalaisia ja Che palloili/vallankumousteli ennen kuolemaansa) oleva pre-inka-aikainen pyhättö muuttui Erichin tulkinnassa UFOn laskeutumisalustaksi.

    Allekirjoittaneella on kuvia kaikille uskovaisille ja uskottomille kallioon hakatusta ramppikourusta, jossa on kieltämättä ollut kova työ joskus 500 eaa.

    Verrattomasti kiinnostavampi Bolivian alangon helmi oli kuitenkin I.F.O., eli kylän ainoassa leikkipuistossa jalustalla ollut (entinen) Bolivian armeijan hävittäjä, v:den 1944 FF6-5 Grumman Hellcat.

    Ohjaamoon pääsi kiipeämään! Jäähdytinkoneisto ja moottori tallella! Bensatankissa valmistuspäivä ja tehtaan leimat! Mein Gott! Tajutonta!

    "Independence day" kalpeni tuhotessani köyhiä kokanviljelijöitä riistäviä marsilaisia poutapilvisellä taivaalla. Viva Evo Morales y Carlos Santana. Takaisin pitää päästä, täällä tulen hullummaksi.

    By Blogger Luther Blissett, at 9:08 ap.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home