Henkilökultti

tiistai, heinäkuu 11, 2006

Käyty kaksi kertaa Ikeassa tällä viikolla. Tänään oli melko väljää ja siedettävää, toisin kuin viikonloppuna lapsiperheiden tultua "viihtymään" koko perheen kesken. Sitten kun kirjoitan jotain kaunokirjallista elämästäni, niin laitan siihen luvun kuvauksen kys. liikkeestä. Alkaen kirkkaiden värien tykyttävästä päänsärystä ja päättyen huojentavan ryysikseen poistumisteillä. No, ehkä kestän senkin kerran vuodessa.

Pitäisiköhän kuunnella tuota poikabändiä helvetistä. En osaa oikein päättää, mitä mieltä siitä pitäisi olla. Vrt. Rammstein.

Yksi tuttu, jonka olisi sietänyt, ei ainakaan toistaiseksi päässyt Helsingin vihreiden listalle. Eilen funtsin pitkään, että johtaako oikeisto-vasemmistokompassin puuttuminen ja puoluekurin heikkous ehdokkaiden tarkempaan valikointiin. Tämä olisi lähtökohtainen ongelma: äänestäjien pitäisi valita edustajansa (kansanedustajat), ei puolueen. Tai ehkä kyseessä on vain viime vaaleista periytyvä vihreiden Drake-syndrooma. Tai pyrkimys "oikeaksi" puolueeksi, mitä ikinä se sitten milloinkin on.

Joka tapauksessa toivottavasti (hekin) saavat kovan listan, kunhan se valmistuu.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home