Henkilökultti

maanantai, elokuu 14, 2006

Con ohi. Mukavaa oli, vaikken töitä tehnytkään (paitsi kutsuin Cthulhun ja avustin muuten vain). Herra O:lla oli paita, joka sanoi "Kommunismi on pelastanut minut heavymusiikilta". Olin sanaton ja voipunut sen nerokkuuden edessä.

Ennen conia panikoin vielä Otaniemessä työsemman parissa, mutta onneksi se homma meni ihan ok.

Roolipelaaja antoi Rikos kannattaalle aika tiukkaa kyytiä. No, peliarvosteluistahan nyt voi olla aina vähän sitä tai tätä mieltä ja omia pelejään ei kuitenkaan osaa kovin objektiivisesti nähdä. Silti arvostelu tuntui hiukan kohtuuttomankin kovalta - erityisesti kun muistaa mm. aikaisemmat häpeämättömän Dragonbane-puffit. Toisaalta ainakin musta yleinen kriittinen linja on parempi kuin hehkutus, joten ehkä jonkin sortin korjausliike tms. voidaan hyväksyä. Ymmärtääkseni kukaan ei aikuisista uhkailupuheista huolimatta juonut itseään plekseihin ja mennyt avautumaan ropeltajan järjestämään tilaisuuteen. Hyvä näin.

Ja hiveleehän se tietysti itsetuntoa, että odotukset ovat kovat. Ja saatiinhan tietää myös ensi talvena pelattavan pelin nimi: senhän täytyy olla tietysti "Alkeellisia mokia". Niistä lisää myöhemmin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home