Henkilökultti

torstai, elokuu 24, 2006

Ilmaista viina näyttäisi tulevan ovista ja ikkunoista. Vietä tässä nyt sitten tipatonta elokuuta. En sitten nyt kovista arvonnoista poiketen ilmeisesti menekään Pietariin lähiviikkoina. Göteborgiinkin vain ehkä.

Syksy tulee, kurssit alkavat. Eivät sentään kovin voimallisesti: jotain tieteenfilosofiaa ja tutkimussuunnitelma pitäisi hoitaa. Filosofian iso-G:n todellinen työstö taitaa vetäytyä loppusyksylle.

Töissä artikkeleiden arvontaa sekä epätietoisuutta tulevasta - siitä tosin saa syöttää myös uravalintaa. Prekariaatti on ollut tieteessä jäädäkseen 1600-hovipatronitapojen (ylläpidon ja viran) vaatimien kukkotappeluiden jäljiltä (joiden agonaalinen historia voidaan varmaan jäljittää vähintäänkin tietoisuuden syntyyn). Jossain vaiheessa saatiin sentään yleisön heittelemien tomaattien sijaan professorien heittelemät pilkkakirveet. Niin se kehitys kehittyy.

Pyrkimykset vähentää nakkikuormaa ovat onnistuneet kohtuullisesti, joskin irrottautuminen on tuonut muassaan kaikenlaisia puuntakaisia yllätysnakituksia. Kalenterin raivaukseen kohdistuu positiivisia odotuksia täyttää haluttuja tilaisuuksia vuodenvaihteessa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home