Henkilökultti

torstai, heinäkuu 19, 2007

Spamalot oli oletetusti aivan loistava, joskin kevyempi kuin ajattelin. Finland laulettiin sentaan ihan ensimmaisena ja tontut lapsivat toisiaan joulukuusen alla Suomen lippujen loisteessa.

Tanaan matkusteltu ympariinsa ja huominen menee sitten lentokoneessa palatessa kotimaahan. Ei ole viela tullut koti-ikava, mutta kai se tasta. Sitten kai pitaisi alkaa miettia seuraavaa matkaa, mutta ehka nyt kuitenkin vasta kotona sitten.

Kokonaisuudessaan Englanti on aika metka paikka. Taalla on paljon kaikenlaista. Mielialoissa jotenkin aistii tiettya surumielisyytta, johtuisiko osaltaan sotavasymyksesta.

Brittien lehdet ovat tosi paskoja. Ne ovat ihan taynna roskaa, jopa muutamat ihan laadukkailta nayttaneet. Tanaan uutispommi oli se, etta naiden sisaministeri myonsi kayttaneensa kannabista. Vastaavasti sen jalkeen kuusi muuta ministeria teki saman tunnustuksen, muutamat myonsivat myos kokeilut seksin ja rock&n roll musiikin parissa. Riittaapahan puhuttavaa taas muutamaksi paivaksi. Koskahan Suomessa...

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home