Henkilökultti

lauantai, elokuu 25, 2007

Olipa taas taidetta. Mike ei ollut erityisen vaikuttunut ja en tainnut olla minäkään. Olihan siellä paljon mielenkiintoista, mutta kovin elämys taisivat sittenkin olla mustalaistanssit Kannel-talolla. Loppuillasta opeteltiin ikärajoja ja kuultiin Pohjannaula. Koko ylä-asteeni vaikutti olevan ihan Espalla, joten terveisiä vaan sinne päin. Ehkä sen enempää ei tartte kirjoitella.

Tänään pelkäsin, että edessä olisi "Thrilling and exhilarating adventure of installing Linux" ja vieläpä Visvaiselle koneelle. Ubuntu upposi saapasleiriin puolessa tunnissa ihan nikottelematta, enemmän säätöä ja opettelemista tuossa mikkisoftan "viimeisessä käyttöjärjestelmässä". No ei se nyt tietenkään ihan nappiin vielä toimi, mutta ihan tarpeeksi hommien hoitamiseen.

Ehkä huomattavin tunne oli helpotus, kun koko ajan Vistaa ajaessa olen levoton mitä koneellani tapahtuu huomaamattani. Linuxilla ja mäkillä käyttäessä ei ole ollenkaan tuota samaa pelkoa tuntemattomasta. Ehkä olen taas lukenut liikaa juttuja tietoturvasta, kun tuntuu että jopa suht ok suojatulle koneelleni olisi suht simppeliä tulla ulkokautta, juuri tuon Vista/Exploder/Mmail täyskäden avulla. Nyt pelottaa paljon vähemmän. Kun vielä keksisin olisiko parempia vaihtoehtoja kuin ottaa nettikaapeli irti turvassaoloon silloin kun joudun ajamaan Vistaa...

3 Comments:

  • Nyt loppui se nörtteily Juho! Kännykkä käteen ja soitto veljelleni Leijonmielelle ja eikun parantamaan maailmaa yöhön.

    --Raivo Punkku

    By Anonymous Anonyymi, at 6:04 ip.  

  • Kiitos, Raivo, vihjeestä.

    Palaamme asiaan kunhan olemme toipuneet eilisestä ja tästä päivästä.

    t. Juho

    By Anonymous Anonyymi, at 6:08 ip.  

  • Mistä Raivo olikaan tuttu? No, sivistyneet ihmiset tietävät, että Kronikasta toki. Hakusanalla Raivo.

    http://www.helsinki.fi/jarj/kronos/kronikka/kronikka1_07/webKronikka_1_2007.pdf

    By Blogger Juho, at 6:13 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home