Henkilökultti

tiistai, syyskuu 11, 2007

Kokoomus kuuntelee - Orwell oli optimisti.

Toimenpide eli sitvasin lehti on ilmestynyt, joskaan ei vielä netissä. Linkkaan sen tänne myöhemmin, mutta jos pyöritte kampuksilla, niin ottakaa lukuun. Siellä on rautaisia juttuja, ihan muidenkin kuin allekirjoittaneen.

Lehden takasivulla oleva sitoutumattomia ryhmiä (ainejärjestöliitto ja osakuntaunioni) kritisoiva vihrujen kanssa puuhattu teksti olikin toinen pää-asiallinen puheenaiheista eilen. Tai no, sen piti olla kaikkien "poliittisten" ryhmien yhteinen, ennen kuin eräät alkoivat miettiä tähän osallistumisen hyötyjä ja mahdollista sivuun ajautumista hallitusneuvotteluista jo tässä vaiheessa. Jos nyt ne vaalit kuitenkin ensin. No, päättäkää itse minkänäköistä politiikkaa ylioppilaskuntaan haluatte, se käy esimerkiksi äänestämällä.

Ei niin, etteikö kannanotosta tulisi varmaan lisääkin lunta tupaan, mutta avoimuudesta on ehkä syytä silloin tällöin nostaa vähän melua. Poliittista keskustelua rakenteista tuntuu empiiristen havaintojen mukaan olevan vaikea käydä muualla kuin vaalien alla.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home