Henkilökultti

lauantai, joulukuu 08, 2007

Vanhanen: Suomalaiset vieraantuneet maataloudesta Niin kai sitten.

Olen nyt tsiigaillut noita videoita taas vähän lisää ja todennut, että pitäisi varmaan vähentää kotimaista lihansyöntiä. Myös on mietityttänyt pitäisikö ruveta kasvissyöjäksi, kun ei haluaisi edes välillisesti tukea moista? Näissä ruokajutuissa vaan joutuu jotenkin tekemään niin kumman absoluuttisia ja jotenkin tosi polarisoivia valintoja.

4 Comments:

  • Minun ratkaisuni kiihdytti lopullisesti Onnellisen kanan munat, joilla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, minkä luulin.

    By Blogger Jaakko Vasankari, at 1:31 ip.  

  • Ja mikä noita Vihreitä riivaa kun eivät ole ampuneet täyslaidallsita tehotuotantoa vastaan tässä muiden mukana? Onko hallitusvastuu todella pehmittänyt pään? Vai pönde-Cronberg?

    By Anonymous Anonyymi, at 5:26 ip.  

  • Jos nämä nimellä kuitenkin.

    Ellei ole painavaa syytä olla ilmoittamatta...

    By Blogger Juho, at 5:29 ip.  

  • no. siis. tietenkin kandee olla kasvissyöjä, mut en mä näe miks mitään pitäis polarisoida??? alkaa vaan kuluttaa vähemmän eläintuotteita, ja sanoo olevansa kasvissyöjä jos kysytään, niin lähettää viestin muille. toi tosin nykyään tarkoittaa normikielenkäytössä lakto-ovoa, mikä on sikäli sääli, et just siipikarjan suhteen on ongelmat suurimpia. jos sen sijaan sanoo olevansa vegaani, saa todnäk lautaselleen jotain kelvotonta paskaa, jos siis joku laitos, ravintola tms on asialla...

    väittäisin, että suurin syy ihmisillä olla olematta enemmän kasvissyöjiä on juuri tuo vastenmielisyys sitä ajatusta kohtaan, että asettaisi itsensä johonkin marginaaliin, joita mun mielestä siis ei todellakaan vaadita...
    ja sit varmaan ihan laiskuus murtaa totuttuja tapoja. mutta sekin kannattaa välillä.

    By Anonymous Kim, at 7:28 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home