Henkilökultti

maanantai, heinäkuu 27, 2009

Everything counts / in large amounts


Käytiin Räävelissä (nyttemmin Tallinna, pian Hellinna tai Talsinki). Sitä ei aina muista miten lähellä ja silti miten erilainen paikka se on. Perusturistisettiä, erityisesti Wanassa.

Vvenäjänkielistä rokkia ja Puhdistusta fanittanut levymyyjä iski kiinni. Italialaisessa kahvilassa paikan omistaja muisti kertoa miten lojaali mies Berlusconi onkaan pitäessään italialaisten puolta. Kateellisten kommunistien mustamaalauskampanjoihin ei kannattaisi kunnon ihmisten uskoa laisinkaan.

Pubikierros ajautui paikkaan nimeltä DM. Hämyisässä retroluolassa soitettiin koko ilta pelkkiä Depeche moden livetaltiointeja videolla varustettuna. Seinässä oli bändien allekirjoituksia ja vessa oli unisex. Vaihdettuamme baaria kävi yllättäen ilmi, että senkin nimi oli DM ja sekin soitti pelkkiä Depeche moden livetaltiointeja. All I ever wanted, all I ever needed.

En aamulla pystynyt laittamaan kokemuksiani täysin nautitun alkoholin piikkiin. Ota sitten noista pikkuserkuista selvää. Suomessakin tosin voisi olla yksi tuollainen luola.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home