edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edelliselle sivulleedelliselle sivulle seuraava päiväseuraava päivä

II PÄIVÄ (Ma 11.9.2000)

07:13 Öljyn hinta ei nouse, ei laske; Suomalaiset toimittajat odottavat Fräntiä ja Vahasta Tripoliin; Presidentti Koivisto on huolissaan presidentin valtaoikeuksien karsimisesta - eli kuuntelin aamu-uutiset radiosta.
10:52 Soittelutauko pienellä nyppylällä. Pätki, mutta asiat saatiin selvitettyä.
12:36 Söin herkullisen juustokeiton (vesipohjainen!) suurustettuna keittojuureksilla. Nyt on poutaa, joten kiva on ollut ruokailla. 3:n poro tokka kulki minun takaa 20m:n päästä ohi, eivät pelänneet minua yhtään.
14:13 Istun piipputauolla Koijeripuron lähellä ja katselen Niemis-vaaroja. Äsken oli heikkoa sadetta, mutta nyt sekin loppui.
20:21 Ruoka valmistuu yhdeksän minuutin kuluttua - Jalostajan Hawaijin pataa. Nyt olen vähän vaiheessa, mikä johtuu hitaasta leiriytymisestä. Ensinnäkin oli vaikeaa löytää kelvollinen leiripaikka, Laskin rinkan maahan 17:20, ja kiersin lähiseudun makuupaikkaa etsien. Ei löytynyt parempaa.
Seuraavaksi aloin pilkkoa tervaskantoa. Täällä ei ole paljon kantoja, joten piti ottaa sen minkä sai.
Seuraavaksi pystytin louteen, todetakseni että maaperä on liian jyrkkä nukkua. Käänsin louteen ja laitoin tulet. Tervas oli hieman kosteaa eikä meinannut syttyä. Seuraavaksi vaihdoin pois märät vaatteet ja aloitin ruoan laiton.
Ensimmäiseksi turvotin jauhelihat, samalla kun kuivatteli kenkiä. Kengät ovat litimärät.
Yritin soittaa kotiin, mutta ketut täällä kotiverkko kuulu, SONERAn olisi saattanut teoriassa kuulua. Vaan kun minun SONERAn SIMmi on kotona, niin ei kuulu.
22:10Nukkumaan

edellinen päiväedellinen päivä alkuunalkuun edelliselle sivulleedelliselle sivulle seuraava päiväseuraava päivä