Henkilökultti

maanantai, maaliskuu 31, 2003

Tänään oli lomapäivä, mutta aivan täysin en osannut rauhottua vaan ajattelin muutamia proggiksia hiukan edistää. Nappasin eilen deadlinet kiinni ja siitä tuli hyvä mieli. Tuo ikuinen proseminaarini pitää kyllä pistää tällä viikolla oikeasti alulle - muuten sen kanssa tulee hiukan liiankin kiire. Se on vain koko ajan jäänyt keskeisempien asioiden jälkeen - no, ei tässä vielä mitään hätää.

Ainiin, perin ilmeisesti sitvasin Salon Aijan paikan HYY-yhtymän hallintoneuvostossa. Toimenkuvasta minulla on tällä hetkellä varsin negatiivinen kuva, mutta se varmaan parantunee tässä kun mennään kevättä eteenpäin. Ei ilmeisesti kovin aikaavievää hommaa. Nyt hallintoneuvostolle ollaan ilmeisesti nakittamassa onkin verran HYY:n yhtymän sijoittamiseen liittyviä asioita hallitukselta, joten siellä saattanee päästä vaikuttamaan joihinkin ihan mielenkiintoisiin päätöksiin.

Muuten pää-asiassa torstain mielenosoitusta (senaatintori klo 16.00 -> eduskunta) opintotukien korottamiseksi on tullut yhdistyselämässä ihmeteltyä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home