Henkilökultti

maanantai, heinäkuu 14, 2003

Takaisin Joutsenossa, huraa. Kesäkin taisi tulla vihdoin, vaikkakin Kunnankirjasto on kummallisen täynnä nykyisin. Onneksi aina voi pistäytyä. Flussa on paranemaan päin ja olen pää-asiassa lueskellut ja jatkanut tutkimuksiani.

Paikallinen mediatarjonta jaksaa hämmästyttää. Siinä kun on "miellyttävää" (!?) paikallisväriä. Toissapäivänä otsikoissa oli karannut lehmä Konnunsuolla. Eläin oli hävinnyt navetassa. Se saatiin kiinni silminnäkijähavaintojen avulla eläimen pyrkiessä paikalliseen baariin. Lehmä palautettiin sen jälkeen vahingoittumattomana navettaan. Vielä yksi tälläinen uutinen, niin emme enää tarvitse maailmanloppua.

Olen pelaillut Warcraft III. Ainakin ihmiskampanja oli liian helppo, koska pelasin sen läpi edes kunnolla yrittämättä kahdessa päivässä. Toivottavasti tahti vaikeutuu tulevaisuudessa päähenkilön muututtua _pahaksi_, saatua sielujusyövän miekan ja suoritettuaan pakollisen (kuninkaan) isänmurhan. Freudille olisi siinä pelissä kyllä matskua, voi että.

Ode tulee huomenna myös ja kaupunkiin palailemme kuluvan viikon sunnuntaina. Jos minulle tulee tärkeää asiaa, niin paitsi puhe-elin, niin myös helsinki.fi -osoitteeni tavoittaa joskus harvoin käydessäni kirjastolla. Ei kai minulle tosin mitään kovin kiireistä asiaa voikaan tulla. Eläköön loma, eläköön kesä!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home