Henkilökultti

keskiviikko, lokakuu 22, 2003

Minusta on ilmeisesti viime aikoina tullut kiinnostavampi ihminen, koska moni on löytänyt tämän nettipäiväkirjankin. Terveisiä vain uusille ja vanhoille lukijoille. Huomaan, että elämässäni on nyt jotenkin hiukan kiireistä. Moni opiskeluasia vaatii aikaa, että ehtii omaksua ja lisäksi gradupeikko kolkuttaa kalenteria. Olen miettinyt, että jos saisin gradun kirjoittamiseen jonkin rytmin, niin se varmaan sujuisi tasaisemmin.

Olen ajatellut ensi viikonloppuna uppoutua Foucaultin kiinnostavaan historiakäsitykseen kymmenen sivun esseen muodossa, mutta bilesuma voi vähentää tehokkuuttani. Saapa nähdä. Tuosta genealogian tuottamisesta olisi kiva tehdä paperi Solmukohtaankin, mutta jos se ei onnistu ensi viikonloppuna, niin sitten se saattaa kyllä jäädä.

Kirjoittelen PT:n ja Ronin kanssa larppia ensi kevääksi. Jossain 1400-luvulla ollaan ja magiaa on. On mukava päästä kirjoittamaan ainaisen tieteen tai opiskelijalehtijuttujen lisäksi myös jotain vapaampaa ja luovempaa tekstiä. Pidän moisen tuottamisesta, jostain kumman syystä. Se tekee sitä paitsi ihan hyvää kirjoitella välillä jotain vähemmän poliittista tai filosofista.

En laittanut uusinta Foucault-esseetäni nettiin, kun aikaisempi ei ole kommentoitu. Jos haluat lukea jännittäviä asioita nykyajan kriittisestä ontologiasta eli siis nykyajan paikallisten taistelukenttien luonteesta ja valtavälineen anastamisen tekniikoista, niin ole hyvä ja mailaa minulle niin laitan senkin internetiin.

Tänään sitvasin ja vihreiden pileet Alinassa, perjantaina susien vuosikokous plus jatkot ja lauantaina ae:n vuosijuhla. Elämä on pilettä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home