Henkilökultti

sunnuntai, marraskuu 30, 2003

Noin, vuosi internetissä. Mielenkiintoista on ollut ja monet asiat ovat kerinneet tässä jo muuttumaankin. Lukijamääräni ovat kasvaneet tasaisesti, mikä lienee ainakin hiukan pelottavaa. On mukava nähdä olevansa kiinostava tutkimuskohde. Lisäsisältöpyyntöjä ei ole tullut, joten enempää seksiä ei sitten kuitenkaan taida teille asti tihkua.

Niin, SYL-liittokokous oli. Minä olin varautunut kaikkeen, mutta silti kokouksien ja kähminnän määrä onnistui yllättämään. Laskin istuneen eilisillasta taaksepäin lasketusta 48 tunnista 29 kokouksessa (plus valmistelut). Tuohon voisi halutessaan laskea vielä tunnin Alter egon vuosikokouksessa, mutta koska se oli niin rauhallista, leppoisaa ja sujuvaa, niin sitä ei varmaan tarvitse laskea. Eikä yksikään Oululainen kokoomusteekkari tullut vaatimaan äänestystä siitä lukeeko suunnitelmassa nuori vai opiskelija tai siitä pitääkö kaikkiin yhteiskuntaosion kappaleiseen sanan "tarvittaessa". Jenni K. saatiin läpi SYL:in hallitukseen, joten reissu ei missään mielessä ollut turha. Siviilipalveluksen pituuteen SYL ei ensi vuonna edellisvuodesta poiketen saa ottaa mitään kantaa, koska se kuulemma "ei liity mitenkään opiskelijoihin tai opiskelijaelämään". Haloo.

HYY demokratiassa on monia virheitä, mutta oli mukava huomata, että muuhun maahan verrattuna arvomaailma sentään on suhteellisen järkevä moneen muuhun paikkaan (kuten Ouluun) verrattuna. Broilerikoneiston määrä vaikutti aika ahdistavalta, joskin monet ihmiset vaikuttivat silti ajoittain lähes inhimillisiltä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home