Henkilökultti

maanantai, joulukuu 08, 2003

Putin järjesti vaalit ja sai kaksi kolmasosaa äänistä. Sen seurauksena vuorostaan oppositiossa olevat kommunistit arvioivat vaaleja farssiksi ja Etyjkin huomauttaa vaaleista ja arvioi Venäjän demokratiakehityksen vaarantuvan samaan aikaan kun Kaukasuksella loukataan törkeästi ihmisoikeuksia. Bonuksena Kreml on täynnä kenraaleja ja KGB-menneisyys näyttää taas hyvältä CV:ssä. Tulee ihan vanhat "hyvät" ajat mieleen Neuvos, eikun Venäjän touhuista. Onneksi Putin sentään kertoo meille demokratian vahvistuvan Venäjällä ja demokratian puolestapuhujista sekä Berlusconi että Bush Jr. lienevät samaa mieltä - tai ainakaan terrorismia vastaan käytävässä sodassa ei opposition kanssa aleta tekemään kompromisseja.

Vielä kun Putin valitaan eliniäksi virkaan, niin ympyrä on täydellinen. Jos vasemmisto ei uskaltanut tuomita neukkujen toimia silloin, niin nähdäkseni oikeiston tulisi se tehdä suunnilleen juuri nyt.

Onneksi Suomi sentään on puolueeton ja meillä on tämä uskottava puolustus ja selkeä ulkopoliittinen linjattomuus. Eikä Zirinosviakaan äänestänyt kovin monta miljoonaa venäläistä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home