Henkilökultti

torstai, helmikuu 12, 2004

Jesh, Ruusu ja risti on nyt ohi. Pelit menivät suunnilleen suunnitelmien mukaan ja ilmeisesti onnistuivat ainakin kohtuullisesti. Moniin olivat tehneet vaikutuksen hyvässä tai pahassa, joten ainakaan emme olleet "ihan kivoja". "Hauskana" jälkinäytöksenä tietämättämme pitämämme laiton henkilörekisteri, jonka poistaminen oli yhdenlainen seikkailu tietokantojen ihmemaassa. No, onneksi siitä sentään tarttui koko joukko mielenkiintoisia IP-osoitteita seurattavaksi. Toinen vaihtoehto on se, että Vallilassa ollaan sairaalloisen kiinnostuneita menneiden pelien hahmoista, mikä toki on myöskin mahdollista.. ;)

Ilmeisesti suunnitelmista poiketen saatankin majailla minusta riippumattomista syistä viikonloppuna pääkaupunkiseudulla. Varokoon öiset kulkijat. En tavallisesti osaa linkata mitään, mutta Hukan sivuilla on ollut keskustelua YTV:n touhuista, joista meuhkasin pari päivää sitten omassakin blogissani. Osoite siis: http://hukka.greywolves.org/20040206Liiketalous.html

Etenen demokratiassa: tällä hetkellä olen 1. varajäsen sit-vasin ryhmässä eli jos yksikin edustaja ei pääse, niin menen paikalle edustamaan. Ja ennemmin helvetti jäätyy, kuin kukaan ei ole poissa.. Käytännössä minun siis pitäisi olla läsnä kaikissa edarin kokouksissa. Huraa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home