Henkilökultti

perjantai, syyskuu 24, 2004

Eilen loytyi irlantilaisiakin ("Meilla on nyt kahdestoista illan ryyppyputki paalla ja ainakin viikonlopun yli vedetaan viela! Break up the whisky, Jimbo"). Ne kertoivat nuohonneensa viikkojen kuluessa lahitienoiden kaupat ja loytaneet jostain moottoritien varresta bussien avustuksella kaupan, jossa Paddy oli kaikkein halvinta, puolet halvempaa kuin irkuissa. "You should have seen us week ago, when we were really loaded". Olivat muutenkin aika tyytyvaisia ranskaan, vaikka "kalja" kuulemma onkin kallista.

No, mentiin sitten niihin bileisiin, ilman ruotsalaisia kun niilla olikin jotain privabileita. Paikkaan, Makinaan, mentiin ilmaisbussikuljetuksella tuosta asuntolan edesta ja se sijaitsi jossain tuolla keskella eramaata. Vahan niinkuin ruotsinlaiva, oikeastaan kaikille tavoilla, paitsi etta vesi puuttui.

Juomatapa oli hammentava - yksittaisia drinkkeja ei juurikaan myyty, vaan sen sijaan kiskalta tilattiin jokin drinkkikokonaisuus ja kasa laseja. Ilmeiset hyodyt olivat ne, etta juomat sai itse sekoittaa ja (tytoille tarjoaminen tuli helpoksi). Juhliminen olisi varmaan ollutkin ilmaista, jos olisin ollut nainen, koska ilmeisesti perinne meni niin, etta vain miehet ostivat noita kokonaisuuksia. Nyt jouduin ostamaan omat juomani (tai no, kts. alla). Ei ole helppoa olla maassa, jossa ei ole tasa-arvoa. Kokonaisuuteen kuului esim. puolentoista litran pullo vodkaa, kolme litraa kylmaa kokista ja yksi iso rasia jaita.

No venalaiset lotrasivat sen vodkansa kanssa ja irkut sen viskinsa. Olisi pitanyt pysya kaukana molempien touhuista, mutta se on jalkiviisautta. Tulipa nyt sitten tamakin nahtya. Tai sitten olen vain ihan liian vanha, mika oli yleinen tunnelma muutenkin aamuyolla.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home