Henkilökultti

maanantai, syyskuu 20, 2004

Niinjoo, tanaan tulee MOT, josta HYYssa on kohuttu jo jonkin aikaa aiheella "Miten HYYn miljoonaomaisuus hyodyttaa riviopiskelijaa" MOTin tuntien sielta tulee varmaan satikutia ja porua kyseenalaisella agendalla (vrt. Sivarintappojuttu, roolipelaaminen on saatananpalvontaa ja Reilu kauppa huijausta -ohjelmat). Tosin kannattaneehan se katsoa, etta voi muodostaa oman mielipiteensa.

Erityisesti, jos siella sanotaan, etta HYY ei laske jasenmaksuaan vain sen takia, etta se keraa kolmanneksen kaikista jasenmaksuista tilille odottamaan parempaa paivaa opiskelijoiden konkreettisen taloudellisen auttamisen (eli jasenmaksun laskemisen) sijaan tai torsaa kymmenia tuhansia euroja syottaakseen ja juottaakseen eliittinsa rapujuhlilla, jollaisiin edes Palace Ravintoloilla ei ole varaa, niin kyseessa lienee ihan aiheellinen kritiikki. Kun tassa ns. yhteisessa yrityksessamme kuitenkin on paljonkin kehittamisen varaa.

Toisaalta, jos kritiikki on luokkaa HYYlla on paljon rahaa, joten se ei voi uskottavasti ajaa opiskelijoiden huonoa opintososiaalista asemaa tai opintojen rajausta vastustavia linjoja, niin silloin kyseessa lienee lahinna haitallista kuranheittoa, jotta opiskelijoiden sana vaikkapa opintorajauskeskustelussa saataisiin rajattua. Poliittisesta motiivista tai salamyhkaisyydesta en nyt viitsi puhua, saatte muodostaa oman mielipiteenne aiheesta.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home