Henkilökultti

lauantai, syyskuu 11, 2004

Olen tutkinut kaupunkia ja ajattelin raportoida sen ravintolamaailman omituisuuksista. Taalla on tottakai ranskalaiseksi kaupungiksi noin tuhat erilaista nautintopaikkaa. Oudoin lienee private Cuba Club, jonne en paassyt ja jossa oli hirvea kuhina. En oikein tieda polttavatko ne siella sikareita vai muistelevat vallankumousta, mutta hirvea ryysis ja tupakan tuoksu siella oli.

Hauskimmat baarinnimet ovat yliopiston vieressa sijaitseva Bar Inattendu ja vanhassa kaupungissa filosofien ja ruumiinkulttuurin ystavien suosima Bar Exit. Ehdottomasti on mainittava myos Padre. Kummallista paikassa oli se, etta kulkiessani sen ohi, niin todella, baarin nimi oli Padre ja logo oli Stalinin kuva. Tarkempien tarkasteluiden jalkeen kavi ilmi, etta ei se ollutkaan Stalin vaan paikan omistava italialainen, jolla vain oli kasvot. Tieto kadulla oli, etta ei mies olekaan kommunisti vaikka nayttaakin silta.

Sitten on juottoloista oudoin, irlantilaispaikka the Still Irish Bar. Tarina ei kerro nimen historiaa, mutta jotain aivan kipeaa sen taytyy olla, koska en ole kai koskaan nahnyt irkun pysyvan kovin pitkaan paikallaan, edes tolkuttomassa humalassa. Irkut ovat taalla muutenkin hyvin edustettuna, viisi irkkupaikkaa toistaiseksi. Tosin siita viidennesta en ollut ihan varma, vaikka renkutus kuului ulos asti, Guinness oli alennuksessa ja siella naytetaan kaikki Irlannin maajoukkueen matsit.

Ilmeisesti kannatti valittaa kuumuudesta, nyt on tullut jo sita vettakin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home